Lær af en ekspert:
Autentisk oplevelse:
Udvid din kulinariske horisont:
Social og sjovt:
Ved at deltage i denne workshop får du ikke kun teknikker og opskrifter med hjem. Du vil også opleve glæden ved at lave mad fra bunden, opdage nye smage og teksturer, og finde ud af hvordan du kan tilpasse og personalisere dine retter efter din egen smag.
Tag det første skridt mod en kulinarisk rejse til Indien uden at forlade dit køkken. Vores workshops er tilpasset både begyndere og erfarne kokke, så alle er velkomne. Pladserne er begrænsede, så tilmeld dig i dag og sikre din plads!
Kontakt os for mere information og for at reservere din plads. Vi glæder os til at lave mad med dig!
Kom og lad os lave magi i køkkenet sammen
Samosa - Indbagt filodej med grønsagsfyld serveret med tamarin chutney
Onion bhaji - Indbagt løgstrimler i dej af kikærtemel
Butter Chicken - Cremet smørsovs med kylling
Lamb karahi - Langtidssimrende lammegryde (Abdul's Masterchef Auditionret)
Tilbehør: Ris, Naan og Raita.
Kheer - Risbudding med mangosovs
Samosa - Indbagt filodej med grønsagsfyld serveret med tamarind chutney
Onion bhaji - Indbagt løgstrimler i batter af kikærtemel
Channa masala - Kikærter tilberedt i masalasovs af løg og tomat
Palak alloo - Spinat med kartofler
Tilbehør: Ris, naan og Raita.
Kheer - Risbudding med mangosovs
Pris:
349,- kr. pr. person.
(minimum 2 kuverter)
Ønsker du mere end 10 kuverter bedes du henvende dig telefonisk på +45 66 13 63 16 / +45 31 70 83 38.