Har I lyst til at udfordre hinanden i krydret madlavning, mens smilene breder sig rundt om gryderne? Hos Restaurant Paprika har vi specialiseret os i indisk/pakistansk cuisine, og vi tror på, at de bedste oplevelser skabes, når man kokkererer sammen. Her får I mulighed for at hakke friske krydderurter, røre i dampende karryretter og se, hvordan enkle ingredienser kan forvandle sig til store smagsoplevelser.
Forestil jer duften af frisk koriander og spidskommen, der breder sig, mens I i fællesskab laver en duftende tikka masala eller en krydret biryani. Måske skal I rulle jeres egen chapati, hvor det gælder om at finde den helt rigtige konsistens, så brødet bliver lækkert og luftigt. Det kræver både teamwork og et lille mod på at eksperimentere – for hvem ved, måske er der en kollega, der har en hemmelig opskrift på ekstra blød dej?
Vores køkkenchef, Abdul Manan, vil guide jer igennem hele processen. Han viser, hvordan man sammensætter en autentisk krydderblanding, og hvor vigtigt det er at smage sig frem. Undervejs vil I måske opdage nye sider af hinanden: Én er mester i at snitte grøntsager lynhurtigt, mens en anden kan jonglere pander uden at spilde en dråbe sauce. Fælles for jer alle er glæden ved at skabe noget sammen.
Ingen grupper er ens, så vi tilbyder forskellige typer udfordringer. Drømmer I om en sjov konkurrence, hvor holdene kæmper om den perfekte dal? Eller vil I helst fordybe jer i en velvalgt menu, trin for trin, så alle kan være med? Vi tilpasser aktiviteterne, så de passer til jeres fælles tempo og niveau.
Når køkkeneventyret slutter, og tallerkenerne er tømte, er det ikke kun maverne, der er fyldt. I tager også ny energi og friske idéer med tilbage til hverdagen – og måske en fælles opskrift, I kan snakke om i frokostpausen.
Men vigtigst af alt, så har I vist, at I kan samarbejde med en fælles målsætningen.
Kontakt os for at høre mere om vores teambuilding-pakker. Vi står klar til at planlægge en uforglemmelig dag, hvor I sammen kan fejre jeres holdånd, udfordre jeres smagsløg og få grinet en masse undervejs. Så hop i forklæderne og mærk suset fra de aromatiske krydderier.
Samosa - Indbagt filodej med grønsagsfyld serveret med tamarin chutney
Onion bhaji - Indbagt løgstrimler i dej af kikærtemel
Butter Chicken - Cremet smørsovs med kylling
Lamb karahi - Langtidssimrende lammegryde (Abdul's Masterchef Auditionret)
Tilbehør: Ris, Naan og Raita.
Kheer - Risbudding med mangosovs
Samosa - Indbagt filodej med grønsagsfyld serveret med tamarind chutney
Onion bhaji - Indbagt løgstrimler i batter af kikærtemel
Channa masala - Kikærter tilberedt i masalasovs af løg og tomat
Palak alloo - Spinat med kartofler
Tilbehør: Ris, naan og Raita.
Kheer - Risbudding med mangosovs
Pris:
349,- kr. pr. person.
(minimum 2 kuverter)
Ønsker du mere end 10 kuverter bedes du henvende dig telefonisk på +45 66 13 63 16 / +45 31 70 83 38.