Restaurant Paprika Logo

Streetfood i Storms Pakhus Odense

Storms Pakhus er Odense street food-marked, hvor der er mulighed for at smage alverdens smage og retter. I pakhuset ligger også Masala Corner og Tandoori BBQ. To yderst smagfulde spisesteder, der tilbyder retter, der vil udfordre dit syn på indisk mad. 
Indisk street food er nemlig en mangfoldig og spændende del af Indiens kulinariske kultur, bestående af en bred vifte af lækre og smagfulde retter, som sælges af gadekøkkener og små boder. Street food i Indien er kendt for sine intense smagsoplevelser, brugen af friske ingredienser og en bred vifte af krydderier og urter.
Indisk street food er ikke kun kendt for sin smag, men også for sin kulturelle betydning. Det er en måde, hvorpå alle kan nyde lækker mad. Kom og oplev ægte street food på Storms Pakhus.

Masala Corner i Storms Pakhus Odense

Hos Masala Corner kan du få klassisk, autentisk indisk mad. Prøv for eksempel den cremede Butter Chicken eller den veganske Channa Masala. Du kan også vælge mellem de mange forskellige hjemmelavede chutneys, som løfter retten et niveau. Masala er et udtryk, der bruges i det indiske køkken til at beskrive en blanding af krydderier. Ordet "masala" kommer fra hindi og betyder bogstaveligt talt "blanding". Masala kan referere til både tørre krydderiblandinger og våde krydderipastaer, og det bruges til at give smag og aroma til forskellige retter.
Spice up your life – vælg indisk.

Alloo Chaat

75,-
En original street ret med kartofler, kikærter, lækre chutneys og grønt

Channa Masala (vegan)

89,-
Vegansk Channa Masala med ris

Thali Combo

239,-
En tur rundt om Indien

Chicken Tikka Masala

95,-
Spicy Chicken Tikka Masala med ris

Butter Chicken

95,-
Cremet Butter Chicken med ris

Naanbrød

15,-

Garlic Naan

15,-

Mango chutney

10,-

Chili chutney

10,-

Mynte chutney

10,-

Dagens ret

99,-

Butter Chicken

59,-
Man-fre 11:00-15:00
Tandoori BBQ i Storms Pakhus Odense

Hos Tandoori BBQ bliver du fristet af friskbagt naanbrød og grillspyd, der er lavet på autentisk pakistansk-indisk maner. Bag boden står Abdul Manan, der har rødder i både Pakistan og Indien.
Det kræver en vis teknik, men både naanbrød og grillspyd bliver lavet i indiske lerovne. Det gør, at brødet bliver sprødt og luftigt, som naan bør være, og kyllinge- og lammekødet får endnu mere barbeque-smag. Tilberedningen er i sig selv lidt af et street food-show, og med den hjemmelavede chutney og en salat er det som at være at spise i Indien eller Pakistans pulserende gader.

Chicken Tikka Bowl

99,-
Tandoori chicken

Ribeye Bowl

135,-
Tandoori grillet RIbeye

Mixed Combo Bowl

119,-
Tandoori chicken & seekh kebab

Indian Lamb Bowl

129,-
Tandoori grillet lam
Alle Tandoori bowls serveres med Biryani ris, raita, stegte løg og peberfrugter, hjemmelavet chutneys og friskbagt naan (brød).

Kebab roll

79,-
Tandoori seekh kebab, syltede rødløg, 3 slags chutney mint, tamarind og salsa

Chicken Tikaa roll

79,-
Tandorri chicken, syltede rødløg, 3 slags chutney, mint, tamarind og salsa

Veggie Paneer roll

79,-
Tandorri paneer (ost), syltede rødløg, 3 slags chutney, mint, tamarind og salsa

Shareplate Combo til 2

269,-
Lamb, chicken, ribeye, seekh kebab og meget mere

Beef Kheema & Naan

59,-
Man-fre 11:00-15:00
Restaurant Paprika Logo
Information

Restaurant Paprika
Nørregade 56
5000 Odense C

Tlf : 66 13 63 16
Email : [email protected]

CVR: 38801422

Privatlivspolitik

Kontrolrapport
Åbningstider
Mandag
LUKKET
Tirsdag-Torsdag
16:30 – 21:00
Fredag- Lørdag
16:30 - 22:00
Søndag
16:30 – 21:00
© 2025 Alle rettigheder forbeholdes, Restaurant Paprika.

Nytårsmenuer

Nytårsmenu 1:

Forretter:

Samosa - Indbagt filodej med grønsagsfyld serveret med tamarin chutney
Onion bhaji - Indbagt løgstrimler i dej af kikærtemel

Hovedretter:

Butter Chicken - Cremet smørsovs med kylling
Lamb karahi - Langtidssimrende lammegryde (Abdul's Masterchef Auditionret)
Tilbehør: Ris, Naan og Raita.

Dessert:

Kheer - Risbudding med mangosovs

Nytårsmenus 2 (Vegetar):

Forretter:

Samosa - Indbagt filodej med grønsagsfyld serveret med tamarind chutney
Onion bhaji - Indbagt løgstrimler i batter af kikærtemel

Hovedretter:

Channa masala - Kikærter tilberedt i masalasovs af løg og tomat
Palak alloo - Spinat med kartofler
Tilbehør: Ris, naan og Raita.


Dessert:

Kheer - Risbudding med mangosovs

Pris:
349,- kr. pr. person.
(minimum 2 kuverter)

Ønsker du mere end 10 kuverter bedes du henvende dig telefonisk på +45 66 13 63 16 / +45 31 70 83 38.

Billede af Abdul med et serveringsbræt